Zoeken naar digitaal platform voor de advocaat

digitaal platform voor de advocaat
DPA Digitaal Platform voor de Advocaat.
Vul dan hier het e-mailadres in dat u nu gebruikt voor uw toegang tot het privaat luik en dat geregistreerd staat in ons bestand. U ontvangt per e-mail een link naar een pagina die u zal toelaten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Diplad en haar DPA Digitaal Platform voor de Advocaat OrdeExpress.
Mededelingen die via dat DPA worden verricht, zullen dezelfde rechtsgevolgen hebben als handelingen die op de griffie worden gesteld. Via DPA toegang tot diensten en informatie, rechtstreeks vanuit de advocatensoftware. Op het Digitaal Platform voor de Advocaat DPA krijgt u toegang tot diverse diensten en informatie.
Diplad en haar DPA Digitaal Platform voor de Advocaat OrdeExpress.
Cvba Diplad is de dochterorganisatie van de OVB, die de IT-noden van de OVB, de 14 Nederlandstalige balies en de 10 000 advocaten opvolgt en ondersteunt, maar ook en vooral werk maakt van een doorgedreven elektronische communicatie met justitie. Daarvoor ontwikkelde ze afgelopen jaar het DPA, het Digitaal Platform voor de Advocaat.
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
Advocatendiensten vanaf nu digitaal? Jubel.
Diplad legt de focus op projecten die een duurzaam voordeel opleveren voor de advocaat. Het Digitaal Platform voor de Advocaat DPA ligt daarvan aan de basis. Dit DPA kent verschillende onderdelen, die hieronder vereenvoudigd worden weergegeven. De informatie over advocaten en hun kantoren wordt via de applicatie van de baliesecretariaten verwerkt, en ter beschikking gesteld via de authentieke bron van advocaten.

Contacteer ons