Zoeken naar sociaal platform

sociaal platform
Nextdoor: sociaal platform voor de buurt Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Views. Add Arrow. Camera video. Likeability of 4. Views. Views. Add Arrow. Views. Likeability of 5. Views. C
In het nieuws. Nextdoor: sociaal platform voor de buurt. Sophie van Oostvoorn. 16 FEB 2016. Nextdoor, een soort Facebook voor je buren, is nu ook beschikbaar in Nederland. Met het sociale platform kunnen buren makkelijk contact houden, maar elkaar ook waarschuwen als ze iets verdachts zien.
Kijkshop lanceert Kijk Bij Mij-app voor sociaal platform Emerce.
Nieuws 30 oktober 2017 1149.: Kijkshop lanceert Kijk Bij Mij-app voor sociaal platform. Redactie Emerce Nieuws 30 oktober 2017 1149.: Kijkshop heeft de Kijk Bij Mij-app waarmee consumenten andere consumenten met live video kunnen adviseren over hun aankoop vandaag officieel gelanceerd.
Sociaal platform voor bedrijven Tech Telegraaf.nl.
Sociaal platform voor bedrijven. Door Gabi Ouwerkerk. 2017 in TECH. Kopieer naar clipboard. InSided-oprichters Robin van Lieshout en Wouter Neyndorff r. Amsterdam Jarenlang bouwden Robin van Lieshout en Wouter Neyndorff online gemeenschappen waaromheen ze advertenties verkochten. Tot een adverteerder vroeg of hij hun technologie mocht gebruiken om zelf een online gemeenschap te bouwen.
Home Platform Sociaal OndernemenPlatform Sociaal Ondernemen Initiatief van SWB.
Kijk ook op swb.nl. Platform Sociaal Ondernemen. Initiatief van SWB. 2 november 2017 Onze loyale SWBers zijn trots op de werkzaamheden die ze verrichten. 2 november 2017 Cycloon en SWB delen dezelfde bedrijfscultuur. 2 november 2017 Twente Milieu koestert de band met SWB.
Sociaal platform voor de gezondheidszorg Drimpy gelanceerd Alles over Het Nieuwe Werken Werken20.nl.
Sociaal platform voor de gezondheidszorg Drimpy gelanceerd. Drimpy is volgens de makers het eerste integrale sociale platform voor de gezondheidszorg en maakt voor het eerst in Nederland social health of ook wel participatory health volledig waar. Met Drimpy kan de patiënt de eigen informatie over, en ervaring met zijn gezondheid bijhouden en opslaan, evenals de gegevens over zijn of haar medicijnen en het gebruik ervan.
sociaal platform Archieven.
Wet Langdurige Zorg. LOC lanceert sociaal platform medezeggenschap. LOC ondersteunt mensen en organisaties die met mede-zeggenschap te maken hebben. Cliënten en cliëntenraden geven aan dat het soms prettig is om elkaar in levende lijve te ontmoeten en uit te wisselen over ervaringen op dit gebied.
Eerste integraal sociaal platform Persoonlijke GezondheidsOmgeving van start.
Dit is een sociaal gezondheidsplatform gericht op de patiënt die voor, tijdens en na een behandeling betrouwbare informatie en advies zoekt. Directeur Arnold Breukhoven: Het is geweldig om na veel overleg met de huidige gebruikers een verbeterd platform te kunnen presenteren waarmee we tegelijk elke koppeling mogelijk kunnen maken binnen de zorg.
Type content bepalend voor keuze sociaal platform Adformatie.
Type content bepalend voor keuze sociaal platform. Gastblogger 14 augustus 2015, 1420.: Weinig marketeers kennen de echte verschillen tussen de populaire sociale platforms. Door Kyle Smith van multichannelnetwerk Divimove. Met brandboost by Divimove verzamelden we meer dan 1100 populaire videos en volgden we de prestaties op verschillende sociale media.

Contacteer ons