Resultaten voor platform 010

platform 010
Doe mee! Fietsfan010.
Komt ze later, dan wordt het lastig om die favoriete plek te bemachtigen in de stalling. Fietsers hebben voorrang in Rotterdam. Rotterdam voert in rap tempo fikse verbeteringen door voor fietsfans. Ook in 2018 gaat de gemeente hier mee door.
010inclusief Platform tegen arbeidsdiscriminatie.
Deze kennis en ervaringen delen zij ter verbetering van de eigen aanpak van arbeidsdiscriminatie. Daarnaast wil het platform nieuwe partijen en bedrijven inspireren om discriminatie op de arbeidsmarkt terug te dringen en zo een Rotterdamse beweging op gang te brengen. By 010 Inclusief.
Platform 010 Startpagina Facebook.
Ga niet lui op het strand liggen, maar grijp juist in de relatief rustige zomerperiode je kansen. Het is de perfecte tijd om een open sollicitatie te schrijven. Platform 010 heeft een foto van Watertalent Community voor Haven Industrie gedeeld.
PCR Platform Communicatie Rotterdam Vergroot je vakkennis en bouw aan je netwerk.
Meld je aan. RT" @KTDcarla: Nog even terugkijken op geslaagde avond bij @PCR010 Snel mn gedoe van vandaag wegwerken, zodat ik kan gaan lezen in Gedoe m." Lees het jaarverslag 2016. Leave this field empty if you're' human.: 2018 Platform Communicatie Rotterdam.
Het Rotterdamse sociale innovatie educatie platform CityLab010.
Het ultieme doel is een platform te ontwikkelen waarbij wij willen bijdragen aan het vergroten van de kwaliteit van leven door middel van het aanbieden van workshops waarbij de focus ligt op de banen van de toekomst en de skills die 21st century werknemers in staat stellen zich flexibel aan te passen aan de altijd blijvende verandering van de wensen van zijn of haar functieomschrijving.
Hogeschool Rotterdam deelnemer Platform 010inclusief Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hogeschool Rotterdam heeft zich aangesloten bij het Rotterdamse Platform 010inclusief dat zich inzet om arbeidsmarktdiscriminatie te bestrijden. Aansluiting bij het platform is in lijn met de vorig jaar door de hogeschool getekende Charter Diversiteit en het diversiteitbeleid van de hogeschool.
Ibraaz Platform 010 Refresh Where to Now? Ibraaz.
Ibraaz launches September with a series of reviews from Amman and London; an interview with Rasha Salti, curator of the SAFAR Film Festival running from 14 to 18 September 2016; an essay on Beirut by Natasha Marie Llorens, and a selection of the most viewed items from Platform 010.

Contacteer ons