Meer resultaten voor digitaal platform advocaat

digitaal platform advocaat
Diplad en haar DPA Digitaal Platform voor de Advocaat OrdeExpress.
Diplad loodst de advocatuur binnen in het digitale tijdperk. Moderne communicatie en gegevensuitwisseling tussen justitie en advocatuur is noodzakelijk. Daarbij staat het Digitaal Platform voor de Advocaat DPA centraal. Via dat platform krijgt de advocaat op een beveiligde manier toegang tot verschillende online diensten.
Diplad en haar DPA Digitaal Platform voor de Advocaat OrdeExpress.
Cvba Diplad is de dochterorganisatie van de OVB, die de IT-noden van de OVB, de 14 Nederlandstalige balies en de 10 000 advocaten opvolgt en ondersteunt, maar ook en vooral werk maakt van een doorgedreven elektronische communicatie met justitie. Daarvoor ontwikkelde ze afgelopen jaar het DPA, het Digitaal Platform voor de Advocaat.
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
Webapplicatie Armarium helpt advocatenkantoren met digitaal procederen Netvlies.
Inzicht in alle lopende zaken en termijnen van kantoor. Waar je met het standaard platform mijnrechtspraak.nl één overzicht per advocaat hebt, heb je met Armarium als kantoor een totaaloverzicht van alle opende en afgeronde zaken binnen een kantoor, bij alle gerechtelijke instanties in Nederland.
Dit platform wil de advocatuur een digitale boost geven.:
Wie op zoek is naar een advocaat wordt aan de hand van enkele slimme vragen snel, efficiënt en gratis gelinkt aan de juiste profielen. Het digitaal platform geeft advocaten anderzijds de kans zich digitaal te profileren en in contact te komen met nieuwe cliënten.

Contacteer ons