Meer resultaten voor ons platform

ons platform
Maarheeze.nu Ons platform voor senioren.
Het platform bevat allerlei gebruiksmogelijkheden op het gebied van ontmoeting, nieuws, recreatie en zorg. Bovendien biedt Ons Platform allerlei mogelijkheden om Afdelingsnieuws en lokaal nieuws bij te houden. U kunt zelf kiezen welke functies u nodig heeft. De functies zijn gebruiksvriendelijk waardoor ook degenen met de grootste drempelvrees Ons Platform kunnen gebruiken.
KBO-Brabant Ons Ledenvoordeel Zoekresultaat voor: ons platform.
U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. KBO Brabant Zoek: Zoek. Boek, Spel Film. Fietsen / e-bikes. Zoekresultaat voor: ons platform. Zoekresultaat voor ons platform. Terug naar alle producten. Onderdelen 1 tot 12 van totaal 15.
Home OnsPlatform.tv.
Cees Haspels, Bewonersvereniging Platform Kronehoef-Oost. Wat fijn om op deze manier contact te hebben met mijn zoon. Het geeft mij eindelijk rust. over de Welzijnsmonitor. Bij het anders gaan werken door buurtplatforms en wijkorganisaties kunnen de toepassingen van OnsPlatform.tv een geweldige bijdrage leveren. Geweldig, het geeft dat je gemakkelijker uit de voeten kunt, iedere week is het een feestje. Het is ook gezellig, de contacten met de mensen zijn fijn maar ook het gymmen op zichzelf. Deelnemer, over Bewegen op Afstand. Onze partners klanten. Nieuwe uitgelichte communities. Wie zijn wij. Wachtkamer / spreekkamer. Bewegen op Afstand. Leren op Afstand. bereikbaar tijdens kantooruren info@onsplatform.tv. Copyright Ons Net Eindhoven 2014.
KBO-Brabant Groepspagina's' Ons Platform detailweergave.
Iedereen die dit wil kan Ons Platform gratis gebruiken. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, moet men echter lid zijn van KBO-Brabant. Registeren Ons Platform. Via deze link kunt u zich op de computer en tablet registreren voor Ons Platform.
KBO-Brabant Nieuws Ons Platform / Cubigo detailweergave.
Ons Platform / Cubigo. KBO-Brabant biedt gratis Ons Platform aan. Ons Platform is een digitaal bureaublad dat is afgestemd op de behoeften van senioren. Dit platform is ontwikkeld om het gebruik van internet op zowel een computer als tablet te vergemakkelijken.

Vanaf vandaag zijn alle websites op OnsPlatform schaalbaar voor alle apparaten. Mocht u iets vreemds zien laat het ons dan weten! Grote opkomst informatieavond Genoenhuis Geldrop 13-12-2016. Afgelopen maandag 12 december werd er een bijeenkomst georganiseerd om ook de inwoners van Genoenhuis te betrekken bij het digitaal platform Zesgehuchten.
Ons of onze platform Welklidwoord.nl.
Ons platform Samen ZP.
Missie en Visie. Hieronder tref je een overzicht aan van de organisaties die met ons samenwerken. Maak gebruik van ons nog steeds groeiende netwerk. Ons netwerk bestaat verder nog uit particulieren die dit maatschappelijk initiatief steunen. We werken ook samen met ondernemersverenigingen.
Samenwerking SHW met Onsplatform.tv SHW eindhoven.
Vanaf mei 2017 loopt er bij het Stadshof Hemelrijck een pilot met een digitaal platform. De SHW maakt die mogelijk én volgt het op de voet. Nu dit platform een half jaar in de lucht is, kijken we met tevredenheid terug.

Contacteer ons