Meer resultaten voor platform medewerker vacature

platform medewerker vacature
Platformmedewerker KLM Adecco Vacatures voor vast en tijdelijk werk.
Verwijder eerst een oude vacature. Wil jij werken op één van de grootste luchthavens ter wereld, waar zon 150.000 bagagestukken worden getransporteerd? Kom werken als Platformmedewerker in en uitladen bagage bij KLM! Je krijgt zo een kijkje in een wereld waar je anders nooit komt. Elke dag en elk vliegtuig is anders. Hoe ziet jouw werk eruit? Na het landen van de vliegtuigen sta jij klaar om de bagage en vracht uit en in te laden. Voor het uitladen plaats je pionnen en veiligheidsblokken. Een transportband en spierkracht helpen jou om de bagage uit te laden. Voor het inladen van de bagage, controleer je of de bagagelabel overeenkomt met het vluchtnummer. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de bagage op de juiste manier wordt ingeladen en goed wordt verdeeld in het vliegtuig. Daarnaast draag je bij aan de algehele veiligheid op het platform door de juiste toepassing van de veiligheidsregels.
Platform Medewerker-vacatures in Randstad maart 2018 Indeed.nl.
1.200 1.800 per maand. Als allround medewerker platform heb je de volgende verantwoordelijkheden. Als allround medewerker platform zal je werkzaam zijn op platformen op diverse. 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor THOMS Aviation Vacatures in Oude Meer.
Platform Medewerker-vacatures in Schiphol maart 2018 Indeed.nl.
Als allround medewerker platform heb je de volgende verantwoordelijkheden. Als allround medewerker platform zal je werkzaam zijn op platformen op diverse. 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor THOMS Aviation Vacatures in Oude Meer. Als platform medewerker zal je ingezet worden bij het laden en lossen van passagiers vliegtuigen.
Platform Medewerker-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
2 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Corendon Vacatures in Nederland. Aviapartner 52 reviews Schiphol. Medewerker Platform te sturen. Voor onze afdeling Platform op Schiphol zijn wij op zoek naar enthousiaste collegas die ons Aviapartner team komen versterken.
Platform Medewerker-vacatures in Haarlem maart 2018 Indeed.nl.
1.200 1.800 per maand. Als allround medewerker platform heb je de volgende verantwoordelijkheden. Als allround medewerker platform zal je werkzaam zijn op platformen op diverse. 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor THOMS Aviation Vacatures in Oude Meer.
Platform Medewerker vacatures in Schiphol, werk, jobs Jobrapido.com.
Platform Medewerker Platform data-position'17' x-jr-open-advert-url ng-class'inline-proposal: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible, inline-proposal-full-page: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible fullPageEnabled" in-viewroot.impressionOnScrollInit?" advertInViewinview, inviewInfo, 89972688, 779462420, Schiphol, ORGANIC, 17' in-view-options" throttle: 500, generateParts: true." Vacature Medewerker Platform Schiphol LBO/ LTS Voor het reageren op deze vacature vragen wij u eerst uw cv te plaatsen.
Start je baan op Schiphol: Cargo Platform Medewerker YouTube.
Dit keer: cargo platform medewerker! Schiphol TV De informatiezender van Schiphol op YouTube: met de nieuwste video items ben je altijd up-to-date van gebeurtenissen en activiteiten op en rond Schiphol. Creative Commons Attribution license reuse allowed. Show more Show less.
29 Medewerker Platform Vacatures Adzuna.
Meer over deze vacature. Bagage en Platform medewerker. WERK IK UITZENDGROEP SCHIPHOL, NOORD-HOLLAND. van eigen vervoer Woonachtig bent in de directe omgeving van Schiphol Minimaal 8 jaar geregistreerd staat in Nederland Ben jij de Bagage en Platform medewerker die wij zoeken.

Contacteer ons