Zoeken naar vlajo platform

vlajo platform
self-assessment platform.
Welkom op het zelfevaluatieplatform van de Entrepreneurial Skills Pass! Alle leerlingen die deel uitmaken van een Vlajo Mini-onderneming of een Vlajo Studentenbedrijf.BE kunnen de vragenlijsten die beschikbaar zijn op dit platform gebruiken om stil te staan bij hun competenties tijdens het verloop van de Vlajo Mini-onderneming of het Vlajo Studentenbedrijf.BE.
Innovatief sportplatform brengt kinderen in beweging Vlaamse Jonge Ondernemingen.
26 docenten en leerkrachten uit heel diverse opleidingen brainstormden gisteren over deze vraag tijdens de Vlajo Innovatiedag op het tweede Vlaamse sportinnovatiecongres, georganiseerd door Sport Vlaanderen in Brugge. Vier hogeschooldocenten brengen kinderen in beweging via een digitaal beweginsplatform MAGDA. Kinderen krijgen via een website en app allerlei uitdagingen voorgeschoteld, maar ze kunnen ook zelf challenges voorstellen. Deze innovatiedag wil innovatief en creatief denken stimuleren bij onderwijsprofessionals, opdat zij op hun beurt young potentials inspireren om creatief en ondernemend te zijn en te handelen. Philippe Paquay, administrateur-generaal van Sport Vlaanderen, reikte de prijs uit aan de winnaars: Stijn Urkens Hogeschool PXL, Ann Van Hoorebeke Hogeschool Gent, Annelies De Bruyne Thomas More en Jens D'helft' Hogeschool West-Vlaanderen. MAGDA is een concept dat jonge kinderen uitdaagt en hen zo aanzet om te ervaren, te beleven en te bewegen. Dit doen ze in contexten waar ze zich de vraag stellen magda. De grenzen aftasten, bijzondere ervaringen opdoen en het beleven op zich wordt de incentive. Docent Stijn Urkens van Hogeschool PXL licht het sportplatform toe: MAGDA bereikt kinderen als een platform dat uitdagingen aanbiedt, waar het kind uitdagingen kan voorstellen en de gehaalde challenges getoond kunnen worden.
Studenten ontwikkelen gamification platform voor Decathlon Vlaamse Jonge Ondernemingen.
Vlajo geeft een stevige boost aan de ondernemingszin en ondernemende competenties van jong talent in Vlaanderen. Studenten ontwikkelen gamification platform voor Decathlon. De creatieve co-working office Firma in Vilvoorde was gisteren en vandaag het strijdtoneel voor een tweedaagse bootcamp in idea challenge voor hogeschool-en universiteitsstudenten.
Vlajo Digitaal platform.
Vlaamse Jonge Ondernemingen.
Vlajo organiseert dan de Vlajo Awards, een grote en feestelijke slotshow in pretpark Walibi. 2.500 leerlingen en studenten komen er samen om hun ondernemend school en academie-jaar af te sluiten. Bekijk de leuke aftermovie van onze Vlajo. LEES MEER 19 februari 2018.
Ontdek onze nieuwe website Vlaamse Jonge Ondernemingen.
Vlajo heeft heuglijk nieuws te melden: onze nieuwe website is online! De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website. We hebben heel wat veranderingen aangebracht. Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site kregen een grondige make-over. We zijn dan ook blij en trots om jou snel door ons nieuwe platform te loodsen.
Vlajovillage.
Vlajo Mini-ondernemingen, Vlajo Small Business Projects, Vlajo Studentenbedrijven, Vlajo Jieha! of de Vlajo Droomfabriek: elk project start met een team jongeren dat gedreven hun product of dienst wil uitbouwen in een succesvol bedrijf. Van innovatieve gadgets, over sociaal geïnspireerde diensten, zelfvervaardigde producten tot trendy evenementen en nog veel meer.
OVER ESP self-assessment platform.
Binnen ESP wordt aan alle studenten die betrokken zijn bij een Vlajo Mini-onderneming of Vlajo studentenbedrijf.BE gevraagd om een pre en postzelfevaluatietest af te leggen. Het gaat hierbij over de zin voor initiatief en ondernemerschap, met een specifieke focus op.:
Vlajo Hello crowd! crowdfundingwedstrijd: win tot 1.000 voor je school! Wedstrijdreglement.
De kandidaten zullen via mail en/of telefonisch op de hoogte worden gesteld. In deze tweede fase worden de overblijvende geselecteerden uitgenodigd om hun project zo uitgebreid mogelijk uit te werken tot een volwaardige crowdfunding campagne op het platform van Hello crowd. Zij worden hier bijgestaan door de expertise van Hello crowd. Ze krijgen een crowdfundingcoach toegewezen die hen verder zal begeleiden in het opzetten en optimaliseren van hun crowdfundingcampagne. Deadline voor deze fase is 15 februari 2018, 2359: lokale tijd. Uit deze uitgewerkte crowdfund projecten zullen door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van Vlajo en Hello crowd!

Contacteer ons