Meer resultaten voor cio platform

cio platform
Home CIO Platform Nederland.
Marcel Krom Voorzitter CIO Platform Nederland CIO Post NL. Samenwerking met externe partijen. Het CIO Platform Nederland werkt op diverse thema's' op nationaal of Europees verband samen met andere organisaties en participeert in activiteiten die helpen onze doelen te bereiken.
Kees Buis nieuwe directeur van CIO Platform Computable.nl.
Het CIO Platform Nederland heeft Kees Buis benoemd als directeur van de vereniging. Buis was eerder bestuurder bij KPN en de ING Groep. Bij het vier jaar oude platform zijn bijna zestig organisaties vertegenwoordigd. Kees Buis is de nieuwe directeur van het CIO Platform Nederland.
CIO Platform Nederland krijgt nieuwe directeur Computable.nl.
CIO Platform Nederland krijgt nieuwe directeur. 17 januari 2011 1130: Sander Hulsman 0. Ronald Verbeek treedt 1 februari 2011 in dienst als algemeen directeur bij het CIO Platform Nederland. Het CIO Platform is een onafhankelijke vereniging van ict-eindverantwoordelijken van private en publieke organisaties in Nederland.
CIO Platform Nederland IJsfontein.
CIO Platform Nederland 0 definities.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Bronnen Categorie├źn Op deze dag Populair Sitemap Woorden. 10 tips voor zakendoen met Duitsers.

Contacteer ons