Resultaten voor definitie platform

definitie platform
Platform 25 definities Encyclo.
tektoniek Een platform is in de geologie een deel van een continent waar de aardkorst al zeer lang stabiel is langer dan ongeveer 1 miljard jaar, maar het oude gesteente niet aan het aardoppervlak ligt maar overdekt is met jonger gesteente.
platform de betekenis volgens Communicatie Handboek. mail.
platform wat is de betekenis definitie. Het geheel van samenhangende media dat een organisatie inzet. Alles over platform. point of sale materiaal. Laatst bijgewerkt: 10-05-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus. Dimitri van Hees. Zij schreven ook.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Betekenis: het platform als digitaal businessmodel. Een platform is volgens futuroloog Maurits Kreijveld een digitaal gedreven organisatiemodel ecosysteem dat gebruik maakt van gestandaardiseerde organisatiebouwstenen: technologie, infrastructuur, communicatie, werkafspraken, standaarden, protocollen, etc. In een platform worden onder regie van een platformaanbieder, organisaties, functies en competenties geïntegreerd die nodig zijn om producten en diensten te leveren aan eindgebruikers.
Betekenis-definitie platform: Ook: digitaal platform. DFB De Financiële Begrippenlijst.
Ook: digitaal platform. Een computer c.q. online infrastructuur die interacties tussen verkopers leveranciers en kopers gebruikers maakt bij het online aanbieden van producten, diensten, digitale inhoud en informatie. Anders gezegd: software die vraag en aanbod bij elkaar brengt denk bijvoorbeeld aan Uber en Airbnb.
Betekenis platform.
Je kunt ook zelf een definitie van platform toevoegen. Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht: De naam platform wordt ook vaak gebruikt voor een activiteit binnen een bepaalde club of vereniging: discussieplatform Bron: nl.wikipedia.org.
Platform Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Platform of met Platform in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Platform inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Platform en verwijzingen daarnaartoe.
Platform organisatie Wikipedia.
Het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik SOS strijdt tegen het onjuiste gebruik van spaties in de Nederlandse taal. Het Platform Bèta Techniek streeft een goede beschikbaarheid van bètatechnici na. Het Arbo Platform Nederland is opgericht om door samenwerking de kennisontwikkeling en doorstroom op arboterrein te bevorderen.
Wat is een online platform? Computer Idee Forum.
Je ben nu op een online platform bezig. Een online platform wil niets anders zeggen dan de omgedraaide betekenis, dus een platform wat online gebruikt kan worden. Een platform is niets anders dan een bepaalde manier om contact te leggen of informatie te verstrekken en/of te geven, iets waar geinteresseerden in dat gebied samen kunnen komen.
Platform de betekenis volgens Woordenboek van Neologismen. mail.
Platform wat is de betekenis definitie. Platform in Vlaanderen: het programma van een politieke partij. Vaak in samenstellingen, zoals regeerplatform. Op 12 januari geeft VLD-voorzitter Guy Verhofstadt het startschot voor een politiek jaar waarin zijn partij als ondubbelzinnig doel vooropstelt een regeerplatform in elkaar te boksen.
Platform economie de betekenis volgens Paul Aelen. mail.
Platform economie wat is de betekenis definitie. De platform economie omvat alle economische activiteiten van aanbieders en gebruikers die worden gefaciliteerd door een digitaal platform. Platformeconomie of platform economy is geïntroduceerd door Marshall van Alstyne, Geoffrey Parker en Sangeet Paul Choudary.

Contacteer ons