Meer resultaten voor platform overheid

platform overheid
Platform Overheid.
Platform O: kennis maken, kennis delen. Lees meer over Platform O. De wereld van het openbaar bestuur, geselecteerd door onze redactie. Toename van duurzame energie in Nederland te weinig om doelen van 2050 te halen. App en site overheid in 35, jaar handicap proof.
Shared Services bij de Overheid.
Een terugblik is mogelijk in. Het Platform Shared Services bij de Overheid is een kenniscentrum op het terrein van intergemeentelijke samenwerking en shared services. Het Platform organiseert bijeenkomsten en ondersteunt gemeenten en andere overheden met advies, verkenningen en intervisie. Realisatie: Silvatica Marketing.
Directeurennetwerk 100.000 gemeenten Platform Shared Services bij de Overheid.
Henriƫtte van den Heuvel van het Platform Shared Services bij de overheid doet de inhoudelijke voorbereidingen en functioneert ook als secretaris van het Directeurennetwerk. Het Platform Shared Services bij de Overheid is een kenniscentrum op het terrein van intergemeentelijke samenwerking en shared services.
Start van mijn nieuwe platform: Overheid in contact Renata Verloop.
Wat verstaan we onder een goed contact tussen overheid en samenleving? Hoe kan dienstverlening bijdragen aan een goed contact tussen overheid en samenleving? Welke impact heeft de netwerksamenleving op het contact tussen overheid en samenleving? Naar het platform Overheid in contact.

Contacteer ons