Op zoek naar wat is platform?

wat is platform
Platform 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Platform_organisatie.: informatica Een platform is in de ICT een basis waarop software ontwikkeld wordt. De bekendste platformen zijn: Het platform-idee van software-ontwikkeling Om goed het principe van een platform te begrijpen, is het nodig om te begrijpen wat platformloze software-ontwikkeling inhoudt.
Wat is een platform in de computer terminologie?
Computer Kennis Besturingssysteem Basale computervaardigheden Content. Wat is een platform in de computer terminologie? Computer platforms kan software of hardware te zijn en kunnen voortbouwen op elkaar lagen. Computerplatforms worden als raamwerk waarop programma's' zijn opgebouwd. Letterlijk, een platform is iets waarop je iets anders zetten.
Wat is een online platform? Computer Idee Forum.
Je ben nu op een online platform bezig. Een online platform wil niets anders zeggen dan de omgedraaide betekenis, dus een platform wat online gebruikt kan worden. Een platform is niets anders dan een bepaalde manier om contact te leggen of informatie te verstrekken en/of te geven, iets waar geinteresseerden in dat gebied samen kunnen komen.
Betekenis platform.
Wat betekent platform? Hieronder vind je 21 betekenissen van het woord platform. Je kunt ook zelf een definitie van platform toevoegen. Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht: De naam platform wordt ook vaak gebruikt voor een activiteit binnen een bepaalde club of vereniging: discussieplatform Bron: nl.wikipedia.org.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Niet vreemd want ze duiken aan alle kanten op en bieden organisaties grote voordelen én marktkansen. Van Airbnb en Apple tot ledsystemen en fitnesstrackers. Maar wat is een platform nu eigenlijk? Waarom moet je ermee aan de slag en hoe maak je een platform tot een succes?
Platform organisatie Wikipedia.
Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht.: om samen nieuw beleid formuleren of invloed uitoefenen op het gedrag van een bepaald bestuur een voorbeeld hiervan is het Platform Lichthinder.
Platform informatica Wikipedia.
Om goed het principe van een platform te begrijpen, is het nodig om te begrijpen wat platformloze software-ontwikkeling inhoudt. In dit hoofdstuk kijken we eerst naar de originele" manier van software-ontwikkeling; daarna beschouwen we wat het ontwikkelen op basis van een platform toevoegt.
Het platform: wat is het, en hoe gebruik je het? Management Impact.
Figuur 4.1 Krachtenbundeling via platformen kan globaal op drie manieren: doordat één speler zijn infrastructuur beschikbaar stelt aan anderen en er een gespecialiseerde taakverdeling ontstaat links, omdat partners krachten bundelen en daarbij elk wat inbrengen midden of omdat ze overlappende, gedeelde activiteiten samenvoegen rechts. Platform is de nieuwe digitale organsiatievorm.
Online platform ontwikkelen Dolphiq.
Wat is een online platform? Online platforms zijn er in alle soorten en maten. Sommige bedrijven hebben een kleinschalig platform ontwikkeld om bijvoorbeeld klanten de gelegenheid te geven om ervaringen en informatie uit te wisselen. Andere bedrijven zoals AirBnB, Booking.com en Uber zijn zélf een online platform en zijn inmiddels uitgegroeid tot miljardenbedrijven.
Wat is Platform as a Service PaaS en wat is het doel ervan? Salesforce Nederland.
Wat is PaaS? Wat is PaaS? Platform as a Service of PaaS is een reeks cloud-diensten waarmee zakelijke gebruikers en ontwikkelaars sneller applicaties kunnen maken dan met on-premise oplossingen. Omdat het een cloud-gebaseerde service is, hoef je je geen zorgen te maken over het instellen en onderhouden van servers, over patches, upgrades, authenticatie, enzovoort.

Contacteer ons