Zoeken naar platform dienstverlening en producten

platform dienstverlening en producten
Platform DP Ondernemend, Duurzaam InnovatiefPlatform DP.
Hierin zetten zij allerlei verschillende trajecten uit, waardoor de meisjes en jongens de begeleiding krijgen die nodig is om zich goed op hun toekomst voor te bereiden. Ongeveer 170 scholengemeenschappen met bij elkaar meer dan 200 locaties zijn lid van het Platform vmbo Dienstverlening en Producten.
Profiel Dienstverlening en Producten Nieuw VMBO.
Om docenten toch bevoegd te kunnen laten worden is, in samenwerking met vijf hogescholen een minor DP ontwikkeld. In bijgaande Informatiebrochure docx vindt u informatie over deze minor. De minor gaat binnenkort van start. Naar het platform vmbo Dienstverlening en Producten.
Minor DP.
Zorg en Welzijn. Dienstverlening en producten. Platform Allround VMBO. Geplaatst op 13 juli 2016. Een van de zaken die in het kader van bevoegdheden moet worden geregeld is een bevoegdheid Dienstverlening en producten. Voor dit profiel bestaat nog geen docentenopleiding.
Platform Allround VMBO.
GROEN EN GEZOND ONDERNEMEN. GEUNIFORMEERDE EN FACILITAIRE DIENSTVERLENING. Platform Allround VMBO. Het VMBO kent vele veranderingen. En dat is logisch want de wereld verandert. Leerlingen in het VMBO zijn tot veel in staat als zij vanuit hun passie kunnen werken.
Platform vmbo Dienstverlening en Producten.
Platform vmbo Dienstverlening en Producten. Platform vmbo Dienstverlening en Producten. Geraadpleegd op 11 juli 2013, van http//platformdenp.nl/.: Deze website is bedoeld voor docenten werkzaam in brede, oriƫnterende opleidingen in het vmbo. Het Platform streeft naar het creƫren van ruimte waarbinnen scholen schoolspecifieke en op de regio gerichte intersectorale programmas kunnen ontwikkelen.
Cursusaanbod: Dienstverlening en Producten Bijscholing VMBO.
Dienstverlening en Producten. Website en webapplicatie ontwerpen en maken. In deze eendaagse cursus gaat u een website en webapplicatie offline ontwerpen en maken met het programma Adobe Muse. Fontys Educatief Centrum gelieerd aan Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool, opleiding Leraar Technisch Beroepsonderwijs.

Contacteer ons