Meer resultaten voor platform zorg

platform zorg
Platform Zorg Welzijn.
Over Platform Zorg Welzijn. Het platform VMBO Zorg Welzijn staat dichtbij haar leden. Als netwerkorganisatie faciliteren we kennisdeling en vormen we hét intermediair tussen beleid en onderwijspraktijk. We vertegenwoordigen meer dan 200 VMBO-scholen en maken deel uit van de Stichting Platforms VMBO SPV.
Zorg voor Leven.
Het Platform stelt zich tot doel dat de beschermwaardigheid van het leven als centraal uitgangspunt wordt genomen in de sector zorg en welzijn en dat deze wordt verankerd in de wetten en maatregelen van de overheid die de sector raken.
Platform NieuweZorg.
Jong Kiest voor de Zorg. Bekijk hier het programma. Bekijk hier het verslag. videosamenvatting NieuweZorg bijeenkomst Zorginnovatie en Kwaliteit Meetbaar of Mythe. Dinsdag 28 juni 2016 15.00 uur tot 18.30 uur. Platform Nieuwezorg op Twitter. NieuweZorg: Dochter 18 staatssecretaris Blokhuis overleden https//t.co/pxYEhrigBc: https//t.co/9rnvLCYuNh: 5 days ago.
Platform Zorg en Welzijn Alkmaar.
Met succes, het aantal deelnemers is in twee jaar tijd verviervoudigd van 15 naar meer dan 60 deelnemers. Door aandacht te besteden aan de bekendheid van de Telefooncirkel is het aantal aanmeldingen sterk toegenomen. Er is momenteel 1 bezoeker online 2018 Platform Zorg en Welzijn Alkmaar.
Over ons Platform Zorg Welzijn Platform Zorg Welzijn.
Het Platform VMBO Zorg Welzijn bestaat uit vmbo-scholen die het profielvak Zorg Welzijn en/of keuzevakken ZW aanbieden. Al onze activiteiten vinden plaats vanuit één perspectief: het bevorderen van goed onderwijs op vmbo-scholen waar het de beroepsgerichte programmas in de sector Zorg Welzijn betreft.
Milieu Platform Zorgsector.
GD Zorg nulmeting svz april 2017. Deelsessie GGZE aan de slag met de Milieuthermometer. Deelsessie medicijnen in water Deventer Ziekenhuis GRIP. Deelsessie medicijnen in water UVW. Deelsessie medicijnen in water Radboudumc. Deelsessie voeding WUR. Deelsessie voeding consumerview. Deelsessie voeding Alrijne. Deelsessie energy trek. Deelsessie GGZ Eindhoven aan de slag met de Milieuthermometer, dhr. Rob Lammers, GGZE. Green Deal Toekomstagenda, dhr. Eric Mimmel, Radboudumc. Handvat voor transparante verslaglegging. interpretatiedocument maart 2017. Samenwerkingsconvenant NVTG en MPZ. Gevaarlijke stoffen applicatie. Lid worden MPZ. Ik ben mijn wachwoord vergeten. Nog geen lidmaatschap? Vraag een account aan. MPZ milieuplatform zorgsector. Vereniging Milieu Platform Zorgsector.
Het Platform Zo werkt de zorg.
Een eigen huisstijl, website, een boek over de huisartsenzorg, een app, presentaties over Zó werkt de zorg en bijeenkomsten over zorgthema's. Het is een greep uit de activiteiten van één jaar Platform Zó werkt de zorg, dat inmiddels steun krijgt van veertien partijen.
Platform Zorg en Technologie.
Platform Zorg en Technologie. Het Platform Zorg en Technologie is een netwerk van projectleiders, managers en beleidsmedewerker, werkzaam bij een lidorganisatie van ActiZ, die zich bezighouden met technologie in de zorg. Zij komen 4 x per jaar bij elkaar in Utrecht en wisselen daar hun kennis en ervaringen uit.
Platform Zorg Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA.
Dit geldt met name voor de publieke en financiële sectoren, waaronder de zorg. Voor de NBA was dit aanleiding om in 2013 het Platform Zorg in te stellen, als onderdeel van het bestuursproject zorgsector in control. Het platform heeft als doel knelpunten in de de rapportage en controleketen te benoemen, te analyseren en van een advies te voorzien.
Platform Zorg en Welzijn.
Workshop handlettering en cursus illustreren. Platform zorg en welzijn. Kindercoach, fysiotherapeut, acupuncturist, interieurstylist, pedicure, wandelcoach en alle andere zelfstandige professionals uit Helvoirt en omgeving die actief zijn op het gebied van Zorg en Welzijn worden gevraagd om hun krachten te bundelen en complementaire zorg te verlenen.

Contacteer ons