Meer resultaten voor het platform

het platform
Het Platform CU2030.
Het pand en het nieuwe bus-tramstation eronder moeten in 2019 klaar zijn. Het concept van Het Platform gaat uit van een Microcity en bestaat voornamelijk uit 200 huurappartementen met aanvullende commerciële voorzieningen zoals een sportschool, restaurant en lounge-bar. Deze voorzieningen zijn vrij toegankelijk.
Platform voor de kleinschalige schapen en geitenhouders.
Nieuws van het platform. Over het platform. Couperen / myiasis. Geschreven: zaterdag 27 januari 2018 1540.: Op dit moment hebben zich nog geen wolven permanent gevestigd in Nederland. Wel doorkruisen regelmatig solitaire wolven ons land. Wolven pakken schapen en geiten.
Het Platform Projecten abcnova.
Juridische ondersteuning voorbereidingsfase. Het Platform wordt ontworpen op basis van de hoogste duurzaamheidsprincipes van BREEAM. abcnova ondersteunde de opdrachtgever tijdens de tenderfase op juridisch gebied, voerde onderhandelingen met de gemeente over erfpacht, adviseerde bij de contractvorming, stelde de aannemingsovereenkomst op basis van UAV-GC 2005 op, ondersteunde bij de contractonderhandeling met de aannemer en sloot een samenwerkingsovereenkomst met alle betrokken partijen in het gebied.
Het Platform Zo werkt de zorg.
Alle partners dragen aan het Platform bij met kennis, inspanning en of geld. De Argumentenfabriek krijgt als uitvoerder betaald voor het werk dat ze doen voor het Platform. Eventuele meeropbrengsten, bijvoorbeeld uit de verkoop van boeken en online-producten, zal het Platform herinvesteren in de verdere ontwikkeling van het Platform.
De of het platform? Welk lidwoord.
Meervoud: 1 platforms 2 platvormen. Deutsch: Plattform Bekijk of het der of die Plattform is. Français: plate-forme Bekijk of het Le o La plate-forme is. Jou of jouw: jouw platform. Wat rijmt er op platform. Elk of elke: Elk platform.
Het Platform, Utrecht ABC Concept.
De naamkeuze refereert naar het leven op een constructief platform, tevens een ontmoetingsplatform van connect share, to launch your talent, inclusief een virtueel digitaal platform. Het Platform belooft een 24/7 beleving te worden waar het hip happening is. Dit op wat nu nog een unheimisch bus rangeerterrein tussen lelijke gebouwen is.
Platform organisatie Wikipedia.
Het Platform Lichthinder is voor het behoud van nachtelijke duisternis en strijdt derhalve tegen lichthinder. Het Electronic Commerce Platform Nederland ECP.nl heeft als doel om doen samenwerking en kennisdeling het elektronisch zakendoen in Nederland te stimuleren. Het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik SOS strijdt tegen het onjuiste gebruik van spaties in de Nederlandse taal.
Platform 25 definities Encyclo.
tektoniek Een platform is in de geologie een deel van een continent waar de aardkorst al zeer lang stabiel is langer dan ongeveer 1 miljard jaar, maar het oude gesteente niet aan het aardoppervlak ligt maar overdekt is met jonger gesteente.
Guide ID het platform.
expanding your horizons. Het platform bouwt voort op 10 jaar ervaring op het gebied van interactieve oplossingen en interpretatiediensten voor bezoekers. Alle elementen van het platform zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers, uw personeel en uzelf. Wij" helpen musea wereldwijd hun bezoekers te boeien en te binden."
Het platform Jouw Omgeving.
Jouw Omgeving is een platform dat aantrekkelijk is door de vele functionaliteiten die het platform heeft, maar richt zich in de basis op drie kernonderwerpen; beveiligde communicatie, de inhoudelijke behandeling en het cliënt gerichte inhoudelijke dossier. Online communiceren is voor veel cliënten aantrekkelijk.

Contacteer ons