Meer resultaten voor online platform voorbeeld

online platform voorbeeld
4 pakkende voorbeelden van online Visual Storytelling Storytelling Matters Platform voor Storytelling.
Net als met copywriters zoals die van Rule of Three die hun verhaal online op een toffe manier visueel vormgeven en mij daarmee weten te overtuigen. Niet dat ik een klant word, maar mocht ik een bedrijf bezitten dan had ik ze gebeld.
5 krachtige Nederlandse contentmarketing voorbeelden.
Het platform speelt slim in op de behoefte van mensen om zichzelf online te tonen en profileren. Naast het platform is De Mooiste Tuinen ook een televisieprogramma op RTL4, en doet daarmee aan transmedia storytelling. Contentmarketing omdat: Ondanks dat De Mooiste Tuinen bestaat uit user-generated content, en niet uit eigen content, is dit toch een voorbeeld van contentmarketing.:
5 succesfactoren van online platforms zoals Uber en Airbnb Sprout.
Airbnb richt zich op de hele reiservaring en niet alleen op de accommodatie, zo biedt het platform sinds kort ook rondleidingen aan. Op die manier grijpen platformen de kans om dé totaaloplossing binnen één categorie te worden, en dat maakt de ruimte voor concurrentie een stuk kleiner. Les: denk breder van je eigen niche. Denk in totaaloplossingen. Deze blog verscheen eerder op Intrapreneur.nl. Foto: Frans Schouwenburg CC BY-NC 2.0. Martijn Arets is internationaal expert op het gebied van de opkomst en toekomst van schaalbare online platformen.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
In dit artikel lichten we een tipje van de sluier op. Voorbeelden van online platformen. Zonder dat we er misschien erg in hebben, zijn er de afgelopen jaren over al om ons heen bedrijven en businessmodellen ontstaan die als een platform functioneren.
Twee inspirerende online co-creatie platformen Frankwatching.
Zorgverzekeraar Menzis heeft in september 2010 het platform TeamTopZorg.nl geopend. Frances Zitter vertelt hoe het online co-creatie platform bijdraagt aan een open klantgerichte houding en een innovatieve cultuur. Inzicht in zorgervaringen maken het mogelijk om te komen tot een beter zorgaanbod en verbeteringen in de structuur in de zorg.
De online platforms eten alles op! Young Startup.
Eventueel tegen een meerprijs, zodat er ook een hoge-kwaliteit-hoge-prijs keuze beschikbaar is via het platform. De vraag is nu, kunnen traditionele bedrijven iets terugdoen? Kunnen ze met iets komen waardoor wij toch naar een traditioneel bedrijf stappen in plaats van naar een online platform?
9 verdienmodellen voorbeelden voor online leren.
Dit lijkt een duidelijk voorbeeld van een transactiemodel. Maar feitelijk is het een abonnementsmodel, doordat deelnemers van het webinar nog één jaar lang toegang krijgen tot de opname. Het is interessant om te zien hoe Frankwatching goed gebruik maakt van het feit dat ze een autoriteit zijn op het gebied van marketing en van hun grote netwerk. Leuk detail: ze hebben geen grote investering hoeven te doen in ICT. Frankwatching maakt gebruik van Adobe Connect als webinartool, die ze in licentie afnemen. We kunnen Udemy intermediair model en licentiemodel niet onvermeld laten, met 30.000 trainingen van 16.000 trainers en meer dan 8 miljoen studenten. Een enorm Amerikaans platform, maar met een wereldwijd bereik door overwegend Engelstalige trainingen. De trainer maakt online zijn cursus aan en bepaalt zelf de verkoopprijs.
Een eigen content platform starten? Hier zijn 5 belangrijke redenen! Content Marketing Management.
Kennisdeling is een belangrijk onderdeel in de strategie van veel bedrijven om met een eigen contentplatform aan de slag te gaan. Een goed voorbeeld is het contentplatform Partner in Kennis van Dirkzwager Advocaten Notarissen. Alle advocaten dragen bij aan de invulling van de content op dit platform, waardoor er een schat aan informatie beschikbaar is over verschillende juridische onderwerpen. Deze strategie heeft Dirkzwager geen windeieren gelegd. In 2011 ontving het bedrijf onder meer de Gouden Zandloper voor beste en meest innovatieve kennisdeler. Naar eigen zeggen komt nu circa 5 tot 10 procent van hun omzet uit het online kanaal.
Online magazine: voorbeelden, voordelen en tips Contenture.
Een online magazine maakt content interactief en dynamisch via videos, een interactieve infographic, timelines en games. Uit onderzoek blijkt dat de combinatie van beeld, tekst, film en geluid zorgt voor maximale kennisoverdracht vanuit je online content platform. Ieder onderdeel van een online magazine kan afzonderlijk worden verspreid via je site of social media accounts.

Contacteer ons