Meer resultaten voor platform beta techniek

platform beta techniek
Platform Bèta Techniek Wikipedia.
Platform Bèta Techniek is een Nederlandse overheidsorganisatie. 3 Zie ook. 4 Externe links. Het platform kreeg van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap opdracht om in 2010 15% meer uitstroom van bètastudenten te genereren ten opzichte van 2000. De doelstelling komt voort uit de Strategie van Lissabon van 2000.
Samenwerkingsarrangementen Landsdelen en Platform Bèta Techniek Techniekpact.
Het Platform Bèta Techniek is door de landelijke overheid gevraagd de landsdelen desgewenst te ondersteunen en te faciliteren bij de uitvoering van hun regionale ambities en techniekagendas. In deze rol deelt het Platform haar expertise als landelijke uitvoerder van delen van het landelijk beleid, vaak ook met andere landelijke partners, op het gebied van bètatechniek voor de Techniekpact-actielijnen 1 Kiezen voor techniek en 2 Leren in de techniek met de regios en verbindt zij de verschillende initiatieven.
Platform Bèta Techniek definitie Encyclo.
Alle woorden A-Z. Platform Bèta Techniek. Platform Bèta Techniek is een Nederlandse overheidsorganisatie. Doelstelling Het platform kreeg van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap opdracht om in 2010 15% meer uitstroom van bètastudenten te genereren ten opzichte van 2000.
Platform Bèta Techniek Den Haag RegioinBedrijf.
Platform Bèta Techniek. 2511 VE Den Haag. 2501 CB Den Haag. Volg RegioinBedrijf op Linkedin. Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen! In de spotlights. Onze medewerkers hebben nu beter inzicht in het commerciële proces.
Subsidie Bèta-technieknetwerken 2017-2020 Subsidie Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen.
Neem dan contact op met DUS-I: ocwsubsidies@minvws.nl of 070 340 55 66 keuze OCW. Wilt u inhoudelijke ondersteuning bij uw aanvraag of bij het vormen van een nieuw tib-netwerk? Neemt u dan contact op met PBT Platform Bèta Techniek: info@pbt-netwerk.nl.

Contacteer ons