Resultaten voor platform betatechniek

platform betatechniek
Platform Bèta Techniek Wikipedia.
4 Externe links. Het platform kreeg van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap opdracht om in 2010 15% meer uitstroom van bètastudenten te genereren ten opzichte van 2000. De doelstelling komt voort uit de Strategie van Lissabon van 2000.
Samenwerkingsarrangementen Landsdelen en Platform Bèta Techniek Techniekpact.
Het Platform Bèta Techniek is door de landelijke overheid gevraagd de landsdelen desgewenst te ondersteunen en te faciliteren bij de uitvoering van hun regionale ambities en techniekagendas. In deze rol deelt het Platform haar expertise als landelijke uitvoerder van delen van het landelijk beleid, vaak ook met andere landelijke partners, op het gebied van bètatechniek voor de Techniekpact-actielijnen 1 Kiezen voor techniek en 2 Leren in de techniek met de regios en verbindt zij de verschillende initiatieven.
Platform bètatechniek Groenewoud.
Daarnaast steunt de NSG Eerst de klas, een initiatief van het onderwijs, het bedrijfsleven en Platform bètatechniek. Eerst de klas biedt excellente, jonge academici de kans om een intensief tweejarig traject te doorlopen, waarbij ze lesgeven op school en werken in het bedrijfsleven.
Platform Betatechniek CIV Smart Technology.
Delen Twitter Facebook. Schrijf je in voor de CIV Smart Technology nieuwsbrief. Smart Technology in het onderwijs. Nieuwe opleiding Technicus Engineering Smart Technology. Leven Lang Leren. CIV Smart Technology. Smart Technology Netwerk. Netwerk van labs. Next economy: niet hebben maar delen.

Contacteer ons