Meer resultaten voor platform k

platform k
Platform-k Vzw Startpagina Facebook.
Samen met enkele andere Gentse cultuurhuizen en gezelschappen reageren we op de inval bij Globe Aroma. Kunst en cultuurorganisaties kunnen als een soort vrij havens beschouwd worden waarin niet zelden pionierswerk wordt verricht in het ontwikkelen van nieuwe vormen van burgerschap en inclusie.
Platform-K vzw Donorinfo.
In de danswerkplek van Platform-K ontdekken en ontplooien mensen met een beperking hun danstalent onder professionele begeleiding. Telkens op twee dagen in de week woensdag en donderdag, wordt er in Gent in de Koning Boudewijnstraat gewerkt met twee groepen van 7 deelnemers.
Platform-K Stad Gent.
Platform-K is een plek waar mensen met een beperking onder professionele begeleiding werken aan hun danstalent. Platform-K biedt dansers met een beperking een platform om zich te ontwikkelen en een podium om zich te tonen aan een breed publiek. Alle mogelijkheden liggen besloten in de beperkingen van het lichaam.
Platform-K Benjamin Vandewalle: Common Ground wo 07.02.18 t/m vr 06.04.18 Vooruit.
creatie: Benjamin Vandewalle van en met / by and with: Benjamin Vandewalle, Kobe Wyffels, Hannah Bekemans en Fulco Ottervanger muziek / music: Fulco Ottervanger kostuum: Sofie Durnez lichtontwerp en techniek: Marlies Jacques dramaturg: Charlotte De Somviele beeld / photo: Yuri Van der Hoeven productie / production: Platform-K Vooruit met de ondersteuning van / with the support of: Konekt, Lucky Trimmer, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen Vlaamse Overheid.
Dans Performance met Platform-K Disability Studies in Nederland.
DSiN is een buitenbeentje naast veel bèta-georiënteerde workshops. De DSiN workshop zoomt in op arbeidsparticipatie en voorbereiden op de arbeidsmarkt met volgende themas: opleidingsmodules universal design for learning deskundigen op het werk inclusief werken pesten op het werk inclusie en discriminatie.
Platform K-Buurt in actie Zuidoost.
Al vanaf voorjaar 2013 pleit Platform K-buurt voor hergebruik van Garage Kempering. Noteerde ideeën, lobbyde, lokte ondernemers en zette het op de gebiedsagenda. Zonder dat Platform K-buurt er van wist wordt er nu een gebruiksplan uitgewerkt. In bijgaande brief wordt aangedrongen op brede participatie.

Contacteer ons