Op zoek naar platform organisatie?

platform organisatie
Innovatief Organiseren Platform voor slimmer werken en sociale innovatie.
Deze organisaties kijken niet alleen wat er onder aan de streep financieel overblijft Profit, maar zij kijken ook naar hun bijdrage aan de mensen die bij de organisatie betrokken zijn People en naar hun bijdrage aan het milieu Planet, ofwel de triple P bottom-line.
Exponentieel groeiende platformorganisaties: alleen de lusten en niet de lasten? Marketingfacts.
De discussie die dit jaar los gaat en zo niet dan bij deze is welke verantwoordelijkheden platformen moeten gaan hebben richting de verschillende betrokkenen. Omdat anders de groei ten koste gaat van iedereen, behalve het platform/de organisatie zelf. En dan is die nieuwe economie opeens helemaal niet zo nieuw meer. Deze blog is onderdeel van een serie waarin ik naar de dillema's' in de platform economie kijk.
Platform organisatie Wikipedia.
Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht.: om samen nieuw beleid formuleren of invloed uitoefenen op het gedrag van een bepaald bestuur een voorbeeld hiervan is het Platform Lichthinder.
Sociaal innoveren met platform organiseren ManagementSite.
Waar Uber en AirBnB hun eigen platformen ontwikkelden, komt social tech startup Part-up binnenkort met een platform die het mogelijk maakt om werk te matchen aan teams die het kunnen uitvoeren. Door een eigen netwerk met medespatiewerkers op Part-up in te richten kan iedere organisatie of zelfs groep ZZP-ers zichzelf als een platform te organiseren.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Door dit samenspel wordt de interactie tussen ontwikkelaar en consument vergemakkelijkt en kan er sneller geïnnoveerd worden doordat partijen kunnen voortbouwen en eindgebruikers direct worden betrokken bij het innovatieproces. Negen kenmerken van een online platform. Platformen zijn er in de praktijk in vele soorten en maten. In de regel hebben ze in meer of mindere mate onderstaande negen kenmerken. Platformen worden door meerdere partijen, organisaties of afdelingen gebruikt op het niveau van een sector of nog groter. Het is een nieuwe digitale organisatievorm die het niveau van de individuele organisatie overstijgt.
Kennisdelen in je organisatie? 8 tips voor een dynamisch platform Frankwatching.
De mogelijkheden zijn oneindig. Zon actieve sturing zorgt ervoor dat de content divers en afwisselend is en je platform dynamisch blijft. Om maximale ondersteuning te krijgen voor samenwerking en kennisdeling, moet het platform een aantrekkingskracht hebben op de volledige werkkracht binnen een organisatie.
Welk social media-platform past het best bij jouw organisatie? infographic Frankwatching.
1 november 2014 om 2133.: via Welk social media-platform past het best bij jouw organisatie? 3 november 2014 om 1659.: Interessante artikel en infografic. Tumblr is ook een social media platform. Ik kon niks hierover terugvinden in je tekst en infografic.
Organisatie Voedseleducatie Platform Voedseleducatieplatform.
Organisatie Voedseleducatie Platform. De organisatiestructuur van het Voedseleducatie Platform bestaat uit een Raad van Toezicht, een Toetsingscommissie, Het Steunpunt Smaaklessen en EU-Schoolfruit en leden. De Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht controleert het beleid van het Voedseleducatie Platform. Een belangrijke focus hierbij is het waken over de objectiviteit.

Contacteer ons