Op zoek naar platform vmbo?

platform vmbo
Platform DP Ondernemend, Duurzaam InnovatiefPlatform DP.
Hierin zetten zij allerlei verschillende trajecten uit, waardoor de meisjes en jongens de begeleiding krijgen die nodig is om zich goed op hun toekomst voor te bereiden. Ongeveer 170 scholengemeenschappen met bij elkaar meer dan 200 locaties zijn lid van het Platform vmbo Dienstverlening en Producten.
SPV: Stichting Platforms VMBO.
Platform Allround VMBO. Stichting Platforms VMBO. Stichting Platforms vmbo. In de Stichting Platforms vmbo SPV werken docentenplatforms samen aan het vmbo. SPV richt zich op de beroepsgerichte profielen én de avo-vakken. Onder het motto samen waar het kan, apart waar dat wenselijk is bundelen 11 platforms hun krachten en vormen zij één vmbo-gezicht en één gesprekspartner voor het vmbo-veld.
Welkom Stichting Platform VMBO Economie en Ondernemen.
Welkom op de website van het Platform vmbo Economie en Ondernemen. Het platform is een belangenbehartigende stichting waar vmbo-scholen met het beroepsgerichte examenprogramma vmbo Economie en Ondernemenlid van kunnen zijn. Er is een nieuwe facebookpagina Economie en ondernemen voor vmbo.
Platform Mobiliteit en Transport.
Praktische Profiel Oriëntatie PPO. Platform VMBO Mobiliteit en Transport. Wie we zijn en wat we doen voor onze leden. Platform VMBO Mobiliteit en Transport. Belangrijke vragen mét antwoorden vindt u in de FAQ. Platform VMBO Mobiliteit en Transport. Schrijf u in voor de bijscholing MT.
Platform Zorg Welzijn.
Over Platform Zorg Welzijn. Het platform VMBO Zorg Welzijn staat dichtbij haar leden. Als netwerkorganisatie faciliteren we kennisdeling en vormen we hét intermediair tussen beleid en onderwijspraktijk. We vertegenwoordigen meer dan 200 VMBO-scholen en maken deel uit van de Stichting Platforms VMBO SPV.
Platform VMBO-MBO. Platform VMBO-MBO.
Het beheer van deze website is in handen van de decanen/studieloopbaanbegeleiders, die ervoor zorgen dat de gegevens zoveel mogelijk actueel en up-to-date blijven. Snuffeldagen VeVa ROC Mondriaan. 17 januari 2018 0900: 18 januari 2018 1530.: Open Dag Techniek College Rotterdam. 19 januari 2018 1500: 2000.: Open Dag HMC. 19 januari 2018 1700: 2100.: Bekijk alle Evenementen. Platform VMBO MBO NWN webmaster@platform-vmbombo-nwn.nl.
Platform Pie Home.
Regiobijeenkomst regio 6-7-8-9. do 1 feb 1330: 1730.: De Ronde 15. 5683 CZ Best. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 23 58 89 49. Stichting Platform VMBO PIE. de Koninglaan 3a.

Contacteer ons