Resultaten voor platform

platform
Platform Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Platform DE Platform ES Platform FR. Definities op Encyclo.nl: platform 1x. Vertalingen Platform NLEN. s, en meerv.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: platform. pl a tform het; o; meervoud: platforms, platformen 1 bouwkunde plat dak, plat bouwwerk: boorplatform 2 verhoogde vloer; podium 3 gelegenheid voor openbare discussie: een platform bieden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Platform informatica Wikipedia.
Platform en gemeenschap bewerken. Een laatste onderdeel" waarover een platform tegenwoordig moet beschikken om zich met recht een platform te kunnen noemen, is een community" een gemeenschap van gebruikers die op zijn minst gespecialiseerd zijn in het gebruik van dat platform en dat platform voor vrijwel al hun dagelijkse ontwikkelwerk gebruiken.
Platform 25 definities Encyclo.
tektoniek Een platform is in de geologie een deel van een continent waar de aardkorst al zeer lang stabiel is langer dan ongeveer 1 miljard jaar, maar het oude gesteente niet aan het aardoppervlak ligt maar overdekt is met jonger gesteente.
Platform organisatie Wikipedia.
Het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik SOS strijdt tegen het onjuiste gebruik van spaties in de Nederlandse taal. Het Platform B├Ęta Techniek streeft een goede beschikbaarheid van b├Ętatechnici na. Het Arbo Platform Nederland is opgericht om door samenwerking de kennisontwikkeling en doorstroom op arboterrein te bevorderen.
Platform Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Platform of met Platform in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Platform inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Platform en verwijzingen daarnaartoe.
platform Nederlands woordenboek Woorden.org.
Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met platform.: Deze woorden eindigen op platform.: Herkomst volgens etymologiebank.nl. platform verhoging; organisatie. Hoe bekend is het woord? Uit onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek blijkt dat alle Nederlanders en Vlamingen het woord platform kennen.
Platform Overheid.
Platform O organiseert dialoogtafel Stappen vooruit in steden en regio's.' Op 12 april aanstaande organiseert platform O in samenwerking met Publiek Denken de dialoogtafel Stappen vooruit in steden en regio's. In Nederland neemt het belang van de stedelijke regios de komende jaren alleen maar toe.
platform WikiWoordenboek.
een bepaalde omgeving waarin een computer werkt. Engels: platform en. Spaans: plataforma es v. Het woord platform staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd platform herkend door.

Contacteer ons