Zoeken naar wat betekent platform

wat betekent platform
Platform 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Platform_organisatie.: informatica Een platform is in de ICT een basis waarop software ontwikkeld wordt. De bekendste platformen zijn: Het platform-idee van software-ontwikkeling Om goed het principe van een platform te begrijpen, is het nodig om te begrijpen wat platformloze software-ontwikkeling inhoudt.
Wat betekent platform? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van platform? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op.: Wat Betekent Het? Wat betekent platform? Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent platform?
Wat betekent Platform? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Platform Platform Platform Builder Platformspel Start. Platform is een genre spellen waarbij het reactievermogen van de speler tot het uiterste getest wordt. Het gaat hierbij altijd om zaken als springen, klimmen, rennen dus van het ene platform naar het andere.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: platform. pl a tform het; o; meervoud: platforms, platformen 1 bouwkunde plat dak, plat bouwwerk: boorplatform 2 verhoogde vloer; podium 3 gelegenheid voor openbare discussie: een platform bieden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Betekenis platform.
Wat betekent platform? Hieronder vind je 21 betekenissen van het woord platform. Je kunt ook zelf een definitie van platform toevoegen. Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht: De naam platform wordt ook vaak gebruikt voor een activiteit binnen een bepaalde club of vereniging: discussieplatform Bron: nl.wikipedia.org.
Platform organisatie Wikipedia.
Het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik SOS strijdt tegen het onjuiste gebruik van spaties in de Nederlandse taal. Het Platform Bèta Techniek streeft een goede beschikbaarheid van bètatechnici na. Het Arbo Platform Nederland is opgericht om door samenwerking de kennisontwikkeling en doorstroom op arboterrein te bevorderen.
Platform Wikipedia.
Platform tektoniek, in de geologie een deel van een continent waar het diepere deel van de aardkorst uit zeer oud gesteente bestaat. Platform verhoging, een verhoogde vloer die boven de omgeving uitsteekt. Platform vliegveld, een terrein voor vliegtuigen buiten de terminal.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Worden wij een platformprovider regisseur, platformontwikkelaar leverancier of een platformdeelnemer gebruiker? Lees ook: Het digitale platform: dé opstap voor innovatie. De inzet van platformen staat eigenlijk nog in de kinderschoenen. De tijd zal leren wat de belangrijkste succes en faalfactoren zijn.
Wat is een online platform? Computer Idee Forum.
Je ben nu op een online platform bezig. Een online platform wil niets anders zeggen dan de omgedraaide betekenis, dus een platform wat online gebruikt kan worden. Een platform is niets anders dan een bepaalde manier om contact te leggen of informatie te verstrekken en/of te geven, iets waar geinteresseerden in dat gebied samen kunnen komen. Zo is een forum als dit waar je nu op schrijft ook een online platform voor mensen met computerproblemen en vragen over computers. Het online" betekent niets anders dan dat dit niet in een gebouw of club gebeurt maar op internet.
platform Vertaling Engels-Nederlands.
Vertalingen platform ENNL. 1 a raised part of a floor eg in a hall, for speakers, entertainers etc: The orchestra arranged themselves on the platform. 2 the raised area between or beside the lines in a railway station: They waited on the platform for their train to arrive.

Contacteer ons