Meer resultaten voor werken op een platform

werken op een platform
Platform Medewerker vacatures in Schiphol, werk, jobs Jobrapido.com.
op platform data-position'19' x-jr-open-advert-url ng-class'inline-proposal: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible" in-viewroot.impressionOnScrollInit?" advertInViewinview, inviewInfo, 97458829, 1053103968, Schiphol, PROMOTED, 19' in-view-options" throttle: 500, generateParts: true." Werken op platform. Locatie/Standplaats Schiphol Functieomschrijving Platform medewerker KLM Fan van Schiphol en haar vliegtuigen? Lijkt het je een uitdaging.
Werken op booreiland?
Leven op een offshore booreiland. Nederlandse Aardolie Maatschappij. Offshore werken en belasting. Offshore werken zonder diploma. Olympus offshore platform. Ongeschoolde offshore banen. Toekomst van offshore werken. Werken op booreiland. Zoeken naar: Ga. 2018 Offshore werken Alles over offshore werken, vacatures, beroepen.
Offshore Vacatures, Werken Leven op een Olieplatform.
En werk je Internationaal, dan wordt de vlucht van Nederland naar waar ook ter wereld geregeld voor je. Eenmaal op het platform is het jou taak dat te doen waar je goed in bent. Je werkt 14 tot 21 dagen lang, 12 uur per dag elke dag. Je geniet dagelijks van 4 maaltijden, klaargemaakt door de beste koks en catering bedrijven. Eet zo veel je wilt en zoveel je nodig hebt, want je kunt alle energie gebruiken tijdens je werk. Het werken op een Rig is keihard, met een berg verantwoordelijkheden, gevaren om je heen en elke dag stress.
Platform Medewerker-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Dit bedrijf heeft vacatures voor Platform Medewerker. Op zoek naar een tijdelijke of vaste baan? Via Manpower Uitzendbureau kun je op korte termijn aan de slag. Voor vacatures in Belgiƫ ga je naar Indeed Belgiƫ. Vacatures Blader door bedrijven Bladeren door vacatures Werken bij Indeed API Blog Over Indeed Helpcenter.
Platform Medewerker-vacatures in Schiphol maart 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Adecco. Ervaren allround medewerker Pushback. Aviapartner 52 reviews Schiphol. Weg en bijrijden van bagage, vracht en post van en naar het platform. Voor Schiphol Airport zijn wij op zoek naar een ervaren pushbacker die het team van de.
Platform Chauffeur-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Als Catering Chauffeur werk je op Schiphol. Het bedienen en besturen van de vrachtwagen op het platform. Via In Person Regio Amsterdam kun jij als Catering. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor In Person Vacatures in Schiphol. Lees meer over werken bij In Person. Asito 190 reviews Amsterdam 1 plaats. Je doorloopt een opleidingstraject chauffeur vliegtuigschoonmaker.
Offshore werken Alles over offshore werken, vacatures, beroepen.
Internationaal reizen, met de helikopter naar de offshore platform vervoerd worden, veel verantwoordelijkheden en andere aspecten welke het werken op een booreiland uitdagend maken. Het is hard werken maar daarnaast kunt u ook genieten van het leven op de offshore platform waar werkelijk aan alles gedacht wordt.
Werken op een booreiland.
Een platform is de omschrijving die we kennen, en daarom gaan we daar op zoeken. Maar er is in de offshore olie industrie veel meer dan je denkt. Om maar even een reeks te noemen, zijn er o.a: Productie Platformen, DP Boorschepen, DP Verankerde Semi-Duikboten, Jackup Boorplatformen, Boor Tenders en Barges, Drijvende Productie / Opslag / Afname Schepen FPSOs, Duikerondersteuning Schepen, Pijpleg Schepen, Offshore Bevoorradingsschepen, Schepen t.g.v. Ankerondersteuning, Dumpers Baggerschepen, en daarnaast zijn er nog een handje vol specialistische Offshore Schepen. Qua drillships kun je overal terecht komen als je offshore wilt gaan werken.
Platformmedewerker KLM Adecco Vacatures voor vast en tijdelijk werk.
Kom werken als Platformmedewerker in en uitladen bagage bij KLM! Je krijgt zo een kijkje in een wereld waar je anders nooit komt. Elke dag en elk vliegtuig is anders. Hoe ziet jouw werk eruit? Na het landen van de vliegtuigen sta jij klaar om de bagage en vracht uit en in te laden. Voor het uitladen plaats je pionnen en veiligheidsblokken. Een transportband en spierkracht helpen jou om de bagage uit te laden. Voor het inladen van de bagage, controleer je of de bagagelabel overeenkomt met het vluchtnummer. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de bagage op de juiste manier wordt ingeladen en goed wordt verdeeld in het vliegtuig. Daarnaast draag je bij aan de algehele veiligheid op het platform door de juiste toepassing van de veiligheidsregels.

Contacteer ons