Resultaten voor wat is een platform

wat is een platform
Platform organisatie Wikipedia.
Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht.: om samen nieuw beleid formuleren of invloed uitoefenen op het gedrag van een bepaald bestuur een voorbeeld hiervan is het Platform Lichthinder.
Online platform ontwikkelen Dolphiq.
Het ontwikkelen van een compleet nieuw platform is niet altijd noodzakelijk. Soms voldoet bijvoorbeeld een Facebook-groep of een forum al, of kan met behulp van bestaande technieken een online platform worden neergezet. Afhankelijk van de wensen en functionaliteiten die het platform moet bevatten, kan ook het op maat ontwikkelen van een online platform de beste optie zijn. Mocht je niet weten wat voor jouw idee de beste oplossing, stuur ons een berichtje!
Wat is een online platform? Computer Idee Forum.
Je ben nu op een online platform bezig. Een online platform wil niets anders zeggen dan de omgedraaide betekenis, dus een platform wat online gebruikt kan worden. Een platform is niets anders dan een bepaalde manier om contact te leggen of informatie te verstrekken en/of te geven, iets waar geinteresseerden in dat gebied samen kunnen komen.
Betekenis platform.
Wat betekent platform? Hieronder vind je 21 betekenissen van het woord platform. Je kunt ook zelf een definitie van platform toevoegen. Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht: De naam platform wordt ook vaak gebruikt voor een activiteit binnen een bepaalde club of vereniging: discussieplatform Bron: nl.wikipedia.org.
Platform 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Platform_organisatie.: informatica Een platform is in de ICT een basis waarop software ontwikkeld wordt. De bekendste platformen zijn: Het platform-idee van software-ontwikkeling Om goed het principe van een platform te begrijpen, is het nodig om te begrijpen wat platformloze software-ontwikkeling inhoudt.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Niet vreemd want ze duiken aan alle kanten op en bieden organisaties grote voordelen én marktkansen. Van Airbnb en Apple tot ledsystemen en fitnesstrackers. Maar wat is een platform nu eigenlijk? Waarom moet je ermee aan de slag en hoe maak je een platform tot een succes?
Platform informatica Wikipedia.
Om goed het principe van een platform te begrijpen, is het nodig om te begrijpen wat platformloze software-ontwikkeling inhoudt. In dit hoofdstuk kijken we eerst naar de originele" manier van software-ontwikkeling; daarna beschouwen we wat het ontwikkelen op basis van een platform toevoegt.
Hoe bouw je een platform? Denk in blokjes Marketingfacts.
In drie blogs bespreek ik de essentiële voorwaarden om als organisatie een succesvol platform te worden of er een op te richten. In deze eerste aflevering begin ik bij de basis van elk platform: de API. Wat is een API.
Gratis woordenboek Van Dale.
pl a tform het; o; meervoud: platforms, platformen 1 bouwkunde plat dak, plat bouwwerk: boorplatform 2 verhoogde vloer; podium 3 gelegenheid voor openbare discussie: een platform bieden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Meer woorden en functionaliteiten? Probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Van Dale Uitgevers 2018. Van Dale Uitgevers onderdeel van VBK Uitgevers bv Postbus 13288 3507 LG Utrecht KvK-nummer: 30068750 BTW NL.0016.60.627.B01. Over Van Dale. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België.
Wat is een platform in de computer terminologie?
Computer Kennis Besturingssysteem Basale computervaardigheden Content. Wat is een platform in de computer terminologie? Computer platforms kan software of hardware te zijn en kunnen voortbouwen op elkaar lagen. Computerplatforms worden als raamwerk waarop programma's' zijn opgebouwd. Letterlijk, een platform is iets waarop je iets anders zetten.

Contacteer ons