Meer resultaten voor digitaal platform

digitaal platform
Digitaal platform Berseba.
Raad van Toezicht. Raad van Bestuur. Brede Ambulante Dienst. Protocollen en richtlijnen. Bezwaren en klachten. Contact met SWV. Gemeenten en jeugdhulp. Hogeschool Driestar Educatief. U bevindt zich hier: Home Communicatie Digitaal platform. 2017 Berséba Over Berséba Contact Aanmelden Webdesign: G2O.
Digitale platforms.
Een digitaal platform is een online marktplaats waar gebruikers vraag en leveranciers aanbod elkaar rondom een geïntegreerd pakket van producten en diensten treffen. Een voorbeeld van Nederlandse bodem is Peerby. Dit is een digitaal platform dat faciliteert in het lenen van spullen van mensen in de buurt.
Online event software voor een veilig en efficiënt event beheer Halito!
Kennis voor en door onze klanten wordt structureel gedeeld in de vorm van een uitgebreide databank aan instructies. Op wiki.halito.com vinden onze klanten het antwoord op meer dan 100 vragen over het digitaal platform Halito. Een handige zoekfunctie toont alle gerelateerde artikels.
Hoe kies je een digitaal platform? GreenWish.
Hoe kies je een digitaal platform? 10 april 2016 / 0 Reacties / in Leerkring / door Ineke van Zanten. Digitale platforms zijn hot! Ook voor het versnellen en vergemakkelijken van maatschappelijk initiatief kan een digitaal platform heel behulpzaam zijn.
Digitaal platform Amsterdam Hogeschool van Amsterdam.
Daarnaast moet het platform uitnodigen tot het stimuleren van verbetering van de dienst, hulp en zorgverlening op de domeinen van de drie decentralisaties. 2016 Digitaal platform Amsterdam, wensen en verwachtingen van inwoners van Amsterdam West i.v.m een digitaal platform voor zorg en ondersteuning in Amsterdam.
Digitaal Platform Wegwijs Connecting Mobility.
Digitaal Platform Wegwijs. Op het digitale platform Wegwijs worden kennis en ervaring over de Beter Benutten c aanpak verzameld en gebundeld per thema. De kennisbank bevat goede voorbeelden, praktische instrumenten en waardevolle lessen, zodat je zelf aan de slag kunt met Smart Mobility.
Digital platform ontwerpen en bouwen ICSB.
Maak met uw team in een ochtend kennis met de krachten en effecten van Digital platforms en verken gedurende de middag de mogelijkheden voor uw eigen organisatie onder begeleiding van ICSB. We bieden antwoorden op vragen als hoe ontwikkel je een tweezijdig digitaal platform?
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Betekenis: het platform als digitaal businessmodel. Een platform is volgens futuroloog Maurits Kreijveld een digitaal gedreven organisatiemodel ecosysteem dat gebruik maakt van gestandaardiseerde organisatiebouwstenen: technologie, infrastructuur, communicatie, werkafspraken, standaarden, protocollen, etc. In een platform worden onder regie van een platformaanbieder, organisaties, functies en competenties geïntegreerd die nodig zijn om producten en diensten te leveren aan eindgebruikers.
Betekenis-definitie platform: Ook: digitaal platform. DFB De Financiële Begrippenlijst.
Ook: digitaal platform. Een computer c.q. online infrastructuur die interacties tussen verkopers leveranciers en kopers gebruikers maakt bij het online aanbieden van producten, diensten, digitale inhoud en informatie. Anders gezegd: software die vraag en aanbod bij elkaar brengt denk bijvoorbeeld aan Uber en Airbnb.
Veranderkundig advies voor invoering digitaal platform bij Rijkswaterstaat Twynstra Gudde Organisatieadviesbureau organisatieadviesbureau.
Home Cases Veranderkundig advies voor invoering digitaal platform bij Rijkswaterstaat. Veranderkundig advies voor invoering digitaal platform bij Rijkswaterstaat. Veranderkundig advies voor invoering digitaal platform bij Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat gaat werken met een digitaal platform: één informatiesysteem dat alle dossiers en documenten overzichtelijk verzamelt en verschillende communicatietoepassingen mogelijk maakt.

Contacteer ons